Електрическа триколка

Нов продукт

1 200,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Електрическа триколка, подходяща за бързо, евтино и удобно придвижване от точка до точка.

Поради дългогодишния ни опит в работата с ел. превозни средства моделът, който ви предлагаме е оптимизиран за безпроблемно ползване, както за лично, така и за отдаване под наем. Фабрично повдигната рамка, високи и широки задни гуми. Задвижващото предно колело, което е най-големият размер, за по голяма стабилност и контрол. Допълнителен ключ с подсветка за механично заключване на мотора. Задните колелета са с размер 12.5 цола, като и двете са оборудвани с дискова крачна спирачка. Кормилната рамка е подсилена, кормилото е по-широко, за по-удобно захващане. Има удобна широка седалки с висока облегалка. 

Предна и задна скорост, лед фар, мигачи и стоп светлини. Триколката е оборудвана и с амортисьори, лед дисплей с километраж, който показва моментната скорост и заряда на батерията. Батерията е литиево-йонна. Двигателя е сред най-мощните, които се предлагат на пазара - 500 Вата/48 Волта. Моделът е подходящ и за трудно подвижни и тежки хора - до 180 кг. Разстоянието, което може да бъде изминато е до 40 км.

Като единствена фирма в България, изцяло специализирана в дистрибуция на Триколки, предлагаме и всички консумативи и части за тях.

Допълнителна окомплектовка:

- Две удобни метални кошници за багаж.

Гаранция: 2 години.

Не се изисква разрешително за управление.

За допълнителни въпроси моля позвънете на посочените телефони.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Електрическа триколка

Електрическа триколка

30 other products in the same category: